Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jonasbonde.dk/public_html/wp-content/plugins/oshine-modules/includes/modules/gallery.php on line 191

Hvem er den rette fotograf?

I skal giftes. Det hele er planlagt, og det hele er gennemgået tusinder af gange. Tøjet, kirken, lokalerne, menuen, musikken, bordplan og… fotografen?!
Fotografen bliver ofte planlagt som noget af det sidste, og økonomien bliver nedprioriteret, da man jo skal spare et sted. Det kan dog ende med at koste en masse ærgelse!

Massere af brudepar har fortrudt deres valg af fotograf! Og nej, det kan heller ikke laves om… 

Men skal det så være dyrt for at være godt?
NEJ!

👇 Jeg giver dig 7 tips til, hvordan du vælger den rette bryllupsfotograf👇

 

De 7 tips

1 – Er fotografen god?
Okay… Det lyder lidt indlysende… Men det er vigtigt at kigge på fotografen tidligere arbejde, og se om i kan lide hans stil. Selvfølgelig kan en dygtig fotograf tage billeder med forskellige udtryk, men hvis ikke i kan lide nogle af de billeder han har taget, så hop videre til den næste.

2 – Er han for billig? 
Hvis en fotograf ligger langt under det generelle prisniveau, er der ofte en grund til det… Man kan være heldig, men det er en stor chance at tage.

3 – Spørg venner og bekendte
Måske har i nogle venner eller bekendte, der kan anbefale en fotograf de har gode erfaringer med. I kan på den måde være mere sikre på, at jeres valg er det rigtige.

4 – Vær ude i god tid
De gode bryllupsfotograf bliver ofte booket flere måneder i forvejen, og i skal derfor være ude i god tid, hvis i skal være sikre på at få den fotograf i gerne vil have. 

5 – Foreslår han selv et møde? 
Hvis fotografen selv foreslår et møde inden den store dag, betyder det oftest, at han også selv er villig til at gøre en indsats for at skabe gode og unikke resultater. Næsten ALLE seriøse bryllupsfotograf vil foreslå et møde inden den store dag, hvor man kan forventningsafstemme og aftale slagets gang.

6 – Hvad siger mavefornemmelser? 
Når i kommunikere med jeres fotograf, skal det gerne være med følelsen af at være i gode hænder. Man skal ikke føle sig forvirret eller i tvivl, men hele tiden sikker på, hvad der skal ske og hvad man skal gøre.

7 – Få en shot-list
En shot-list er en liste med alle de billeder/situationer, som i gerne vil have fotograferet. Det giver fotografen en liste at gå ud fra, når han skal udse sig de gode billeder, og det gør også, at han ikke glemmer jeres specielle ønsker. Ligeledes giver det ber ro i maven, da i kan være sikre på, at han ved, hvad i vil have.

 

Maden er spist efter et par timer, lokalet er kun lejet for en aften,
men billederne kan og skal nydes resten af livet!

Skal i booke mig? 

Ikke nødvendigvis. Der er massere af bryllupsfotografer i det danske land, der lever op til de krav jeg har stillet oppe over, og det gør jeg selvfølglig også.
Jeg arbejder altid på en måde, hvor jeres behov og ønsker kommer i fokus, og jeg giver mig selv og jer de bedste værktøjer til, at disse bliver opfyldt 100%!

 

Se mine bryllupspakker her

Kontakt mig på jonas@jonasbonde.dk og få et godt og uforpligtende tilbud!

 

Her er nogle af billederne fra Jakob & Annikas bryllup