Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jonasbonde.dk/public_html/wp-content/plugins/oshine-modules/includes/modules/gallery.php on line 191

Hvad skal jeg med en fotograf?

Mange ved ikke, hvad de skal med en fotograf. Her kommer jeg med 9 forslag til, hvad du kan bruge en fotograf til! – Se eksempler i bunden af artiklen

 Dem du kender

 1. Børnene

  Et godt billede af ungerne er populært både hjemme på stuevæggen, men også som gave til bedsteforældre, og andet familie.

 2. Familieportrættet

  Et godt billede af hele familien er altid en sikker vinder. Godt at have hængende hjemme på væggen, og igen godt at give i gave til bedsteforældrene.

 3. Brylluppet

  Et hvert bryllup fortjener at blive foreviget med flotte billeder. Denne specielle dag skal huske forevigt, og billederne hjælper med at vække minderne til live.

  Dem du måske ikke kender?

 4. HELE familien

  Et billede af HELE familien kan betyde meget for mange. Mange har måske et af far, mor og børnene, men hvor mange har et med fætre, kusiner og bedsteforældre?

 5. Konfirmationen

  For konfirmanden betyder denne dag enormt meget, og en masse billeder man kan se tilbage på vil være guld! Måske er det bare et par billeder i det fine tøj, eller måske er det hele festen?

 6. Barnedåb

  En barnedåb er et specielt øjetblik, og det fortjener i den grad at blive foreviget. Nyt liv er kommet til verden, og hele familien vil se tilbage på denne dag med stor glæde.

 7. Ta’ dyrene med

  Husdyrene er da også en del af familien, og selvfølgelig skal de med på billederne. Hunden er menneskets bedste ven, så hvorfor skal den ikke også foreviges?

 8. Profilbillede

  Et godt profilbillede kan sige mange ting, og udstråle høj professionalisme. Uanset om det er til ansøgningen, LinkedIn, datingprofilen, eller noget helt fjerde?

 9. Erhverv

  Har du eller din virksomhed brug for nye profilbilleder? Det er vigtigt med en solid og opdateret identitet, og profilbilleder af virksomheden er en vigtig brik i det puslespil.

 

En fotograf kan bruges til flere ting end man lige regner med. Også mange flere, end jeg har nævnt her!

Skal jeg hjælpe dig? Kontakt mig på jonas@jonasbonde.dk