Bryllupsfotografering

Professionel og kreativ bryllupsfotograf med fokus på jeres behov. 
Læs mere om hvordan jeg arbejder, se mit galleri, og se mine bryllupspakker herunder.
Kontakt mig for mere info. 

Prøv min smarte tilbudsagent!

Herunder kan du prøve min tilbudsagent! Du indtaster blot dine oplysninger, og så kontakter jeg dig med et uforpligtende tilbud på mail!

Hvordan arbejder jeg som bryllupsfotograf?

Planlægning af dagen

Vi gennemgår sammen hele dagen punkt for punkt, og bliver enige om, hvordan slaget skal slås. Der er kun et forsøg, og det er vigtigt, at det hele spiller fra starten.
Vi kommunikere enten via skype eller et fysisk møde, så vi også møder hinanden, og lære hinanden lidt at kende. Dette møde foregår som regel 1-2 måneder før den store dag.

Hvilke billeder?

Som brudepar har i med garanti selv massere af ideer til, hvilke billeder i godt kunne tænke jer. Jeg har også selv en masse gode idéer og erfaringer, som jeg gerne deler med jer. Vi kigger sammen og hver for sig rundt på nettet, og ser hvilken stil vi skal prøve at ramme. Dette gør det både nemmere for mig og jer. Til sidst laver vi sammen en ‘shot-list’, hvor vi notere alle de forskellige billeder. På dagen kan jeg tage udgangspunkt i denne liste, og er på den måde sikker på, at levere alle de billeder i gerne vil have.

En flue på væggen

Som brudepar har i med garanti selv massere af ideer til, hvilke billeder i godt kunne tænke jer. Jeg har også selv en masse gode idéer og erfaringer, som jeg gerne deler med jer. Vi kigger sammen og hver for sig rundt på nettet, og ser hvilken stil vi skal prøve at ramme. Dette gør det både nemmere for mig og jer. Til sidst laver vi sammen en ‘shot-list’, hvor vi notere alle de forskellige billeder. På dagen kan jeg tage udgangspunkt i denne list, og er på den måde sikker på, at levere alle de billeder i gerne vil have.

Levering af billeder

Efter jeres store dag bruger jeg lidt tid på, at redigere alle billederne, så de bliver endnu flottere, og får det helt rigtige udtryk. Når de er færdige bliver de leveret i et online galleri, hvor i kan se dem alle på en overskuelig flot måde. Her fra kan i downloade dem til både computer, tablet og mobil. Billederne ligger i galleriet i minimum et år, og hvis jeg har plads, så ligger de længere.

Bryllupsgalleri