Glædelig jul

I dette indlæg vil jeg ikke så meget andet, end at ønske en glædelig jul.

Juletiden har snart nået sit højdepunkt, og jeg må ærligt indrømme, at jeg endnu ikke er helt i julestemning. Jeg mangler nok bare noget sne. Træerne er så småt pyntet i diverse hjem, gaverne er indkøbt, og flæskesteget skal snart en tur i ovnen.

Vi går nogle gode dage i møde, med massere af kærlighed og hygge. Jeg har i November og December måned hjulpet en masse søde mennesker, med at sikre gode billeder, der skulle under træet. Jeg håber at gaverne glæder, og at de vil bringe smil på læberne mange år frem.

Personligt glæder jeg mit til nogle hyggelige dage med familien, hvor jeg kan stresse lidt af, og nyde noget god mad og godt selskab.

Jeg vil ønske en glædelig jul til dig og dine kære, og jeg håber, at i får en hyggelig juletid, med god mad, gaver, hygge og hvad der ellers høre sig til.

Julehilsner fra Jonas