Erhvervsfotografering & markedsføring
på abonnement


– Billeder flere gange om måneden
– Opdatering af sociale medier samt hjemmeside
– Større kontakt med din kundegruppe

Alt dette til en fast månedlig pris

Lyder det interessant?

Det får du hver måned

– 2 fotograferinger
– 6-10 opslag på Facebook og andre sociale medier, med billeder og tekst
– Opdatering af billeder på hjemmeside, hvis anden partner ikke haves
– Profilbilleder af op til 5 medarbejdere (kun 1. måned)
Kun 3.000 kr. pr. måned ekskl. moms
KOM IGANG MED DET SAMME!

100% Tilfredshed
– Eller pengene retur

Efter den 1. måned evaluerer vi forløbet, og hvis ikke du er tilfreds, så får du pengene retur.
Jeg ligger en stor indsats i at gøre arbejdet ordneligt, og jeg er overbevist om, at jeg også kan være med til at vækste din forretning. Derfor tør jeg godt love, at du bliver tilfreds. 

Processen

Billeder

Jeg kommer ud hos jer og tager billeder op til 3 gange månedligt. Det er både af færdige resultater og af arbejdsprocesserne. Det sikre opdaterede billeder, og relevant indhold.

Markedsføring

Jeg laver opslag på Facebook, Instagram og andre sociale medier, der henvender sig til den relevante målgruppe, og tager udgangspunkt i de billeder og historier, som vi gerne vil vise frem.

Kunder

Kundernes engagement og interesse øges igennem vores markedsføring. De lære virksomheden at kende og handler hos jer, når de skal bruge jeres ydelser.

Spørgsmål?

Hvornår tager du billeder?

Vi aftaler tidspunkter fra gang til gang. Jeg kommer op til 3 gange om måneden og tager billeder hos jer. Det kan enten være på jeres kontor, en byggeplads, et værksted, eller et helt fjerde sted. 
Derefter levere jeg billederne til jer maks. 48 timer efter fotograferingen, og jeg går igang med at skrive opslag og lave markedsføring via de aftalte platforme. 

Hvor mange billeder får jeg/vi?

Det er meget forskelligt, og kommer an på mange ting. På en times fotografering forventer jeg et sted mellem 15-20 billeder. I får alle billederne leveret løbende, som i kan beholde til evig tid. Eneste krav er, at i ikke må redigere dem.

Skal jeg/vi lave noget?

Vi skal holde nogle møder og snakke sammen om, hvilket indhold vi vil dele, og hvilken retning vi vil gå. Her skal i selvfølgelig være med til at bestemme. Det er også jer, der skal svare på kundehenvendelser, både i beskeder og på opslag. Det er mig der tager billederne, skriver historier og laver opslagene. 

Hvilke opslag laver du?

Opslagene kan være meget forskellige. Det gælder om at skabe værdi for din målgruppe, så derfor ser vi, om vi måske kan give tips og tricks til dine følgere, der gør at de bliver interesseret i det du laver. Derudover handler det om at fremvise resultater, og forklare jeres arbejdsprocesser, så kunden ved hvad han/hun får. 

Hvordan betaler jeg/vi?

Jeg sender automatisk en faktura den 1. dag i hver måned, som gælder for den løbende måned. Man betaler altså 1 måned forud. Fakturaen har 8 dages betalingsfrist. 

Er kørsel inkluderet?

De første 25 km kørsel hver vej, beregnet fra min adresse i Nykøbing Falster, er inkluderet. Derudover koster det 3,54 kr. pr. km. Kørsel faktureres særskilt ved udgangen af hver måned. 

Har du andre spørgsmål, så kontakt mig på nedenstående informationer
+45 40434905
jonas@jonasbonde.dk

Markedsføring

Facebook

På Facebook skrives der opslag der appellere til målgruppen, og øger deres engagement og interaktion. Det er målet at komme ud til så mange mennesker som muligt.

LinkedIn

På LinkedIn skrives der opslag, som primært er målrettet erhvervsmarkedet. Her er formålet at øge kendskabet til virksomheden, og få engagerede følgere, og ramme de rigtige kunder.

Der hvor du ønsker

Hvis du har profiler på andre sociale medier, så kan jeg også skrive opslag der. Jeg arbejder hele tiden på at være opdateret med hensyn til trends og viden, og kender derfor til de fleste platforme, hvor man kan komme i kontakt med folk.

Opdateret viden

Jeg tager løbende kurser, for at sikre en opdateret viden om det jeg laver. 
Jeg har igennem tiden taget mange kurser om de forskellige aspekter i Online Markedsføring, og jeg sørger hele tiden for at tage nye, for at holde min viden opdateret, og være med på de nyeste trends og metoder. Det er din garanti for, at jeg leverer et ordenligt produkt, der skaber værdi for dig og din målgruppe. 

Lad os komme i kontakt

Jeg skal lige bruge lidt informationer

Efter at du har udfyldt kontaktformularen ringer jeg dig op inden 24 timer, så vi kan tage en nærmere snak om dine behov, lave aftaler eller blot besvare de spørgsmål der måtte være.
– Bare rolig, det er helt uforpligtende!