Fotograf Jonas Bonde og Nykøbing FC er blevet enige om forlængelse af kontrakten.

Vinteren har gjort sit indtog, og fodbolden i Nykøbing FC er sat på pause for en stund. Spændende kampe, og massere af fodbold oplevelser venter dog til foråret, hvor fodbolden igen ruller på Nykøbing F. Idrætspark. Og i den forbindelse, er det med stor stolthed, at jeg kan præsentere en forlængelse af samarbejdet med Nykøbing FC.

I indeværende år har jeg foreviget alle Nykøbing FC’s hjemmekampe med stor succes, og massevis af gode billeder. Samarbejdet har båret mange gode billeder og fodboldoplevelser med sig, hvorfor det falder helt naturligt for mig, at forlænge aftalen med yderligere et år. Det betyder at jeg i 2018 igen er at finde på Nykøbing F. Idrætspark, ved alle hjemmekampe. Derudover vil jeg også være til stede til andre Nykøbing FC-arrangementer igennem året.

Nykøbing FC skriver følgende om aftalen:

Fotograf Jonas Bonde har efterhånden et års tid stået for flotte kampbilleder til Nykøbing FC. Det er med stor glæde, at vi nu forlænger samarbejdet.

Når Nykøbing FC spiller på hjemmebane, er det altid med Fotograf Jonas Bonde på sidelinjen, der er klar til at indfange de største øjeblikke.

Jonas Bonde har i et lille år stået for billeder til kampe samt øvrige arrangementer, og vi er i Nykøbing FC meget glade for, at samarbejdet fortsætter.

Også Fotograf Jonas Bonde er glad for den nye aftale.

– Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige om en ny aftale. Det har været sjovt at være med på sidelinjen til alle kampene samt de mange forskellige arrangementer, som klubben har afholdt i 2017. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i 2018, fortæller Jonas Bonde.

Jonas Bonde er selv lokal, og han glæder sig ligeledes over at være en del af hele Lolland-Falsters holds rejse mod Superligaen.

– Det er super fedt, at klubben har et meget højt ambitionsniveau, og det er også fedt at se, at klubben satser så meget på de lokale kræfter. Det gør det kun endnu sjovere at være en del af rejsen mod Superligaen, slutter Jonas Bonde.

På billedet ses Jonas Bonde og sponsorship manager i Nykøbing FC, Kennet Nordstrøm.”

Læs mere om Nykøbing FC, og se en masse af mine billeder på Nykøbing FC’s hjemmeside.